skip to Main Content

Vaccineren alleen is niet genoeg

Vaccineren Alleen Is Niet Genoeg

De persconferentie is weer geweest en maakte het e.e.a. los bij zowel gevaccineerden als niet gevaccineerden.

Over natuurlijke immuniteit en een gezonde leefstijl werd alweer niet gesproken. Wel over de noodzaak van vaccineren. Alleen met een QR code heb je overal toegang. De QR code zou het bewijs zijn dat je gevaccineerd en  coronavrij bent. Maar inmiddels is men erachter dat dat laatste een sprookje is.

Ondertussen  zijn we nog steeds allemaal verspreiders en momenteel is 45% van de  corona patiënten  die op de IC ligt zelfs gevaccineerd!  Blijkbaar werkt het vaccin niet zoals verwacht. Hier gaat het dus al mis. Wat kunnen we nog meer verwachten in de toekomst? Welke bijwerkingen zijn er op lange termijn? Moeten we blijven prikken?  Na een boost een volgende boost? Ik weet het antwoord niet, en niemand eigenlijk. De tijd zal het leren. Corona vaccin

Vaccineren alleen is niet genoeg!

Ik spreek mensen die corona hebben gehad en er niet, of een klein beetje, ziek van waren.  Er toevallig achter kwamen, omdat ze zich moesten laten testen. Verbaasd waren omdat ze zich niet ziek voelden en toch Corona bleken te hebben, maar nu wel  levenslang  immuniteit hebben opgebouwd. Daar kan geen vaccinatie tegenop.

Natuurlijk zijn er ook mensen letterlijk doodziek van geweest en de nawerking ervan nog ervaren. Ook zijn er velen overleden aan corona. Meestal met een onderliggende ziekte. Corona was dan de dodelijke druppel.

Een gezonde leefstijl, gezonde pure voeding  is een must om je te versterken tegen dit virus. Eventueel een aanvulling met voedingssupplementen. Ik denk hierbij vooral aan vitamine D en  vitamine C.

Ook zink speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem zodat het lastiger is voor het virus om binnen te dringen.

QR in sportschoolDe Sportschool

Wil je ook aan je gezondheid werken door te gaan sporten, moet je  in de sportschool eerst bewijzen met een QR code dat je gezond bent! Bang voor de gene die naast je traint en je misschien  kan besmetten.

Geen sociaal leven, weinig beweging, kan veel kapot  maken.

LEES WAT HOOGLERAAR ERIK SCHERDER HIER OVER ZEGT 

‘Sporten is om meerdere redenen essentieel, onder meer om het afweersysteem zo sterk mogelijk te maken’.

Gezonde voeding, biologische, wordt steeds duurder.  Misleidende en leugenachtige reclame mag wel. De supermarkt staat er vol mee.

Helaas hebben we geen regering die hier aan wil werken. Geen Hugo de Jonge die mensen alsjeblieft vraagt om gezond te gaan leven.  ‘Mensen, eet geen bewerkte voeding, weet en lees wat je eet. Zorg goed voor jezelf ,  kinderen en geliefden. Wees niet bang voor elkaar. We gaan er een GEZOND NEDERLAND van  maken met elkaar.

Geen politiek

  • die zich verdiept in de voeding en leefstijl van mensen en daarin investeert en adviseert,
  • gezonde voeding goedkoper maakt i.p.v. duurder,
  • of artsen in hun opleiding meer over voeding laten weten. Artsen die vitamines en supplementen kunnen  voorschrijven i.p.v. chemische middelen met bijwerkingen.

 

BEKIJK DEZE VIDEO: GEZOND LEVEN TEGEN CORONA

LEES HIER MIJN BLOG: VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM

Immuunsysteem

Take care

Back To Top