skip to Main Content

SilSolutions, hoogwaardig Silicium

SilSolutions, Hoogwaardig Silicium

SilSolutions, een silicium product van Vitakruid op basis van brandnetelextract.

Organisch silicium is een bouwstof die essentieel is voor alle ondersteunende structuren van het lichaam zoals;

  • collageen in de huid,
  • botten en gewrichten,
  • elastine in de bloedvaten
  • en keratine in haar en nagels.

Silsolutions is niet alleen de beste transporteur van silicium maar is ook verbonden aan stoffen zoals;

  • heermoes en brandnetel die een extra ondersteuning geven.

 Goede aanvulling

Onze siliciuminname is vaak te laag. De gemiddelde dagelijkse inname van dit mineraal ligt onder de Westerse bevolking tussen de 20 en 50 milligram. Bijkomend probleem, het in voeding aanwezige silicium wordt gemiddeld slechts voor 40,9% opgenomen.

Bepaalde voedingsmiddelen bevatten wel hoge gehaltes van dit wonder mineraal, zoals bijvoorbeeld bananen. Helaas wordt de vorm van het aanwezige silicium in voeding slecht opgenomen door ons lichaam.

Een goed opneembaar siliciumsupplement is dus een welkome aanvulling op jouw voedingspatroon!

 Buitengewoon biologisch beschikbaar

SilSolutions van Vitakruid bestaat uitsluitend uit organisch silicium. Het gebruik van deze vorm van silicium kunnen we wetenschappelijk onderbouwen. In het onderzoek van Sripanyakorn  uit 2009 is de absorptie van silicium uit diverse bronnen van voeding en supplementen met elkaar vergeleken.

Deze studie toont aan dat de opname van organisch silicium significant hoger is dan de opname van andere siliciumvormen.

Bovendien wordt de organische vorm het snelst opgenomen in de bloedbaan, een piek in het bloedserum is al zichtbaar na 30 minuten.

SilSolutions 500

 Hoge hoeveelheid

SilSolutions van Vitakruid is een hoogwaardig silicium product met maar liefst 70 mg elementair silicium per maatbeker (20 ml). Wereldwijd(!) zijn er geen producten verkrijgbaar met een dermate hoog organisch, elementair silicium gehalte per dagdosering.

Vitakruid mag zich dus met recht koploper binnen deze niche noemen!

KLIK HIER VOOR DE WEBSHOP

Of klik op het product

 

Celinda ten Brink

Voorheen eigen sportschool; 'Celinda's Studio'. Momenteel beheerster van verschillende websites over gezondheid. Orthomoleculaire Detoxcoach, Living Fit Consultant en Orthomoleculaire Kindercoach. Mijn missie; 'Gezonde voeding als beste medicijn'.

Back To Top