skip to Main Content

Psyllium & Glucomannan van Vitakruid

Psyllium & Glucomannan past zeer goed in een detox-, of afslankprogramma en is tevens voor een beter darmmilieu.

Zowel psyllium als glucomannan zijn vezelrijke voedingsstoffen. Vezels verbeteren het darmmilieu, helpen om winderigheid en een opgeblazen gevoel te voorkomen.

Psyllium en glucomannan helpen om obstipatie te voorkomen en ondersteunen de ontgifting omdat ze de gifstoffen in het spijsverteringskanaal, de maag, de dunne darm en de dikke darm opnemen en helpen uit te scheiden.

Vezels hebben veel voordelen voor de gezondheid, het functioneren van de spijsvertering en de positieve gevolgen daarvan. Zo geven vezels een vol gevoel en kunnen ondersteuning bieden bij het afvallen.

BESTELLEN

Eigenschappen
Het natuurproduct glucomannan (konjac extract) is een zeer rijk voedingsvezel, het grote voordeel van glucomannan is dat het de eigenschap heeft om de overmaat van ingenomen zetmeel, suiker en vet te binden en dit uit het lichaam te verwijderen.

Glucomannan kan goed gebruikt worden in een gewichtsbeheersingsprogramma, het zorgt voor een vol gevoel en vermindert daardoor het hongergevoel. Psyllium is een ander voedingsvezel dat wordt gebruikt wanneer men er een tekort aan extra vezels in de voeding is of men last heeft van constipatie.

Waarom Psyllium & Glucomannan?
Bindt zich aan gifstoffen en verwijdert deze uit het lichaam
Bindt zich aan overmaat van ingenomen zetmeel, suiker, vet en verwijdert dit uit het lichaam
Helpt bij het onderdrukken van de eetlust.
Helpt obstipatie te voorkomen
Daarbij…
Is het goed voor een zachte darmpassage
Zijn deze extra vezels goed voor de algehele gezondheid en de spijsvertering
Ondersteunt het een stabiel bloedsuikergehalte.

Gebruik

Neem één tot 3 maatlepels per dag. Om de voordelen optimaal te benutten kunt u het beste een half uur voor de maaltijd de Psyllium & Glucomannan innemen. Let hierbij op de poeder in combinatie met water snel verstijfd (dus roeren, en snel opdrinken!), om het verzadigingsgevoel nog meer te stimuleren is het verstandig om daarna een glas water te drinken.

BESTELLEN

 

Back To Top