skip to Main Content

Handboek Orthomoleculaire therapie

Handboek Orthomoleculaire Therapie

Orthomoleculaire therapie is een handboek met richtlijnen voor het aanpassen van levensstijl en voedingspatroon. Er worden duidelijke adviezen gegeven op het gebied van voedingssupplementen bij zo’n 30 veel voorkomende aandoeningen.

Met leefstijl, de juiste voeding en supplementen kan veel bereikt kan worden om gezondheidsklachten terug te brengen en zelfs te genezen.

Orthomoleculaire therapie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van voedingsstoffen die bijdragen aan een goede gezondheid. Het boek is geschikt voor therapeuten maar ook voor iedereen die zijn/haar gezondheid wil verbeteren en bevorderen. Het is geen vervanging van een bezoek aan de arts.

Elly KorzeliusElly Korlezius

Elly Korzelius, auteur van het boek,  is van oorsprong therapeut in de Traditionele Chinese Geneeswijze. Zij houdt zich vanaf 1996 al bezig met de orthomoleculaire geneeskunde en heeft talloze artikelen geschreven die gepubliceerd zijn in gerenommeerde orthomoleculaire vakbladen.

Op 1 mei 2000 richtte zij de eenmanszaak Vitakruid op. Elly was voornamelijk bezig met het analyseren van wetenschappelijke artikelen. Had talloze overleggen met consultants en bouwde een netwerk op voor de werving van hoge kwaliteit grondstoffen.  Eind 2002 was het dan zover, haar eigen merk was geboren: Vitakruid!

Door haar mateloze en gepassioneerde interesse in de orthomoleculaire geneeskunde is zij zich daarin steeds meer gaan specialiseren. Dit resulteerde uiteindelijk in de oprichting van een volledig kenniscentrum  Stichting Ortho Health Foundation. Hier worden lezingen gegeven, cursussen en volledige orthomoleculaire opleidingen.

Elly is ook auteur van boeken: Osteoporose en Gewrichtsslijtage.

Gewrichtsslijtage

 

Osteoporose boek

Celinda ten Brink

Voorheen eigen sportschool; 'Celinda's Studio'. Momenteel beheerster van verschillende websites over gezondheid. Orthomoleculaire Detoxcoach, Living Fit Consultant en Orthomoleculaire Kindercoach. Mijn missie; 'Gezonde voeding als beste medicijn'.

Back To Top