skip to Main Content

Groene Thee & Bioperine® supplement

Groene Thee & Bioperine® Supplement

Hoe is thee ontstaan?

Thee komt oorspronkelijk uit China. Het verhaal van het ontstaan van thee dateert uit ongeveer 2700 voor Christus. De Chinese keizer Shen Nung kookte, uit hygiënevoorschriften, altijd eerst het water voordat hij het dronk. Op een dag vielen een aantal blaadjes van een struik in het gekookte water. Hij besloot het toch op te drinken. En…….hij was verbaasd over de heerlijke en kruidige smaak!  Zo ontstond dus de thee. Of dit echt zo gebeurd is weten we natuurlijk niet.    

Theezeef

We kennen inmiddels ontzettend veel soorten thee. 

De soorten thee zijn inmiddels ontelbaar.  Veelal te koop in theezakjes waar allerlei, smaakjes aan zijn toegevoegd. Meestal van fruit of kruiden. Ook kennen we de thee die goed is voor de maag, om te ontspannen, voor meer energie, voor een goede nachtrust, om te detoxen; noem maar op.

Overal is er wel een theetje voor te vinden.

Gewoon voor de lekkere smaak of met een bepaalde werking en doel. Duidelijk is wel dat losse theeblaadjes de beste keus is. Deze zijn o.a. te verkrijgen in allerlei reformwinkels en toko’s. De geur, smaak en werking is krachtiger en puurder dan de thee van theezakjes.Theeset

Groene Thee

Groene thee is een van de bekendste en veel gedronken thee. Dit komt voornamelijk door de werking ervan. Zo is bewezen dat groene thee de spijsvertering en het immuunsysteem ondersteunt en bijdraagt aan het metabolisme. Zeer geliefd dus bij mensen die graag hun spijsvertering en immuniteit willen optimaliseren. En natuurlijk ook voor degene die aan zijn/haar gewicht wil werken .

Groene Thee supplementHoge dosering van 500 mg per capsule!

Tegenwoordig is er een uitgebreid aanbod van groene thee extracten. Maar niet elk extract is natuurlijk  hetzelfde. Vitakruid heeft hét beste Groene Thee extract op de wereldwijde markt met 45 – 55 procent EGCG en ten minste 98 procent polyfenolen.

Bovendien bevat een capsule een minimum van 80 procent catechines. Deze zorgen voor een goede werking van het metabolisme (stofwisseling).

Gewichtsverlies 
Uit onderzoek naar de effecten van groene thee is gebleken dat de aanwezigheid van catechines in de darm zorgt voor een verminderde opname van lipiden en eiwitten. Dit leidt weer tot betere cholesterolwaarden. Ook vermindert hierdoor de calorie opname etc.

NAAR DE WEBSHOP!

Theekopje

Verbeterde opname door toevoeging van Bioperine®

Het gepatenteerde zwarte peper extract Bioperine®  is toegevoegd aan de groene thee. Dit extract is verkregen uit de zwarte pepervrucht. Klinisch bewezen is de werking ten opzichte van de opneembaarheid van kruiden, waaronder  ook groene thee.

Cholesterolgehalte in het bloed
Te hoge cholesterolwaarden in het bloed is een wereldwijd probleem. Vivo studies hebben uitgewezen dat groene thee extract het totale cholesterol, LDL-cholesterol en het triglyceridengehalte kan verlagen.  Dit is voornamelijk weer  toe te schrijven aan het hoge aantal catechines in groene thee extract.

De Groene thee Extract heeft nog veel meer gezondheidsvoordelen op het lijstje staan. 

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat:

  • het een goede antioxidant is,
  • een positieve werking op het immuunsysteem heeft,
  • gereduceerde kans op cardiolaire complicaties etc.

Wil je hier uitgebreidere informatie over? Vraag het mij gerust.

BESTELLEN KAN HIER!

Back To Top