skip to Main Content

Living Fit, gezonde voeding en immuunsysteem

Living Fit, Gezonde Voeding En Immuunsysteem

Fit- en gezond leven… dat wil jij toch ook? Je immuunsysteem versterken?

Wist je dat meer dan 75%  van alle gezondheidsproblemen door onjuiste en ongezonde voeding komt? Dat veel ziektes en kwalen zijn op te lossen door het eten van de juiste voeding?

Een slecht immuunsysteem hebben, extra vatbaar zijn voor virussen, obesitas, metabool syndroom, oftewel overgewicht, is vaak het gevolg van ongezonde-  en/of overmatige voeding inname. Dit kan dus leiden tot diverse (ernstige) gezondheidsproblemen.

Ziek zijn, niet lekker in je vel zitten, geen energie hebben heeft in veel gevallen te maken met verkeerde voedingsgewoonten en vaak ook met te weinig beweging, te weinig zonlicht en buitenlucht. 

Het lichaam is een prachtig iets en kan zich zelf herstellen! Maar, jij moet jouw lichaam hier wel een handje bij helpen.

Voeding en water zijn de grootste levensbehoefte van de mens, zonder overleven we niet. De juiste balans vinden tussen inname en verbranding is van groot belang.

Ook goed te weten wat je wel en niet kunt eten, het bewust worden van je eigen lichaam, en ervoor te zorgen dat je de dagelijks de juiste en voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Over het onderwerp, gezonde voeding en/of immuunsysteem is genoeg leesvoer te vinden. Om het je makkelijk te maken heb ik onderstaand  wat voor je op een rijtje gezet.

TOP 10 BOEKEN OVER VOEDING

LEZEN OVER IMMUUNSYSTEEEM 

 

Bij Changing Life vind je o.a.;

  • Programma’s en boekentips die je kunnen helpen op weg naar een fit(ter) leven
  • Blogs en tips over gezondheid, supplementen en voeding
  • Hulp bij het vinden van een gezonde(re) levensstijl
  • Gratis advies over voedingssupplementenGratis persoonlijk advies

Stuur me gerust een mail met jouw vraag.

info@changing-life.nl

TOP 10 BOEKEN OVER VOEDING 

LEZEN OVER IMMUUNSYSTEEEM 

 

 

Back To Top