skip to Main Content

De Supplementenwijzer

De Supplementenwijzer

De Supplementenwijzer geeft inzicht in:

  • de werkzaamheid van de verschillende supplementen
  • traditionele en modern-wetenschappelijke kennis over supplementen
  • hoe je met de kracht van de natuur gezonder kan worden
  • welke supplementen voor welke klachten inzetbaar zijn
  • welke keuzen je kunt maken voor een betere gezondheid.

In deze supplementenwijzer is de kennis van duizenden jaren veiliggesteld en kan eenieder tot zijn eigen keuze komen.

Niet eerder is er zo’n compleet naslagwerk verschenen waarin alle veelgebruikte vitaminen, mineralen, aminozuren, vetten & oliën, superfoods, kruiden & specerijen, antioxidanten, paddenstoelen en andere supplementen zijn opgenomen. Dit inclusief een uitgebreide zelfhulpwijzer en een handige supplementen-index.

De laatste jaren zijn o.a. superfoods zeer snel populair geworden. Dit komt vooral door de globalisering van de economie en de behoefte aan gezonde en natuurlijke voedingsmiddelen.

Over de auteur: Juglen Zwaan (1982) is orthomoleculair geneeskundige.

Hij besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid.

Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen.

Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen, superfoods en gezondheid.

GA HIER NAAR DE SUPPLEMENTENWIJZER

Celinda ten Brink

Voorheen eigen sportschool; 'Celinda's Studio'. Momenteel beheerster van verschillende websites over gezondheid. Orthomoleculaire Detoxcoach, Living Fit Consultant en Orthomoleculaire Kindercoach. Mijn missie; 'Gezonde voeding als beste medicijn'.

Back To Top