skip to Main Content

Verbeter  je gezondheid door te veranderen van levensstijl 

Celinda ten Brink in haar sportschoolHallo, leuk dat je CHANGING LIFE bezoekt. Allereerst wil ik me even aan je voorstellen.

Mijn naam is Celinda ten Brink. Ik ben geboren op het zonnige eiland Curaçao. Na jaren een gezondheids- en fitnesscentrum te hebben gerund in Geldermalsen ben ik nu werkzaam als Gezondheids Coach.

Ik wil mensen helpen om gezond(er) te gaan leven door bewuster met voeding om te gaan.

Weet wat je eet!

Wist je dat meer dan 80% van alle chronische ziektes en kwalen voort komen uit een verkeerd en/of ongezond voedingspatroon en er daardoor een tekort aan benodigde voedingsstoffen ontstaat?

‘Gezonde voeding is het beste medicijn. Voedingssupplementen kunnen een goede aanvulling zijn!’

Met CHANGING LIFE werk ik momenteel samen met  Vitakruid. De voedingssupplementen van Vitakruid zijn 100% natuurlijk en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Effectief en wetenschappelijk onderbouwd.  

Ik geef GRATIS ADVIES en help bij de keuze van voedingssupplementen.

Ook kun je hier mijn GRATIS E-book aanvragen. In dit E-book beschrijf ik, in het kort, de voedingsindustrie, de misleiding  en wat men zou moeten weten over wat er te koop is in de supermarkt.

Ik blijf up to date, d.m.v. diverse  studies, opleidingen, workshops, webinars  en onuitputtelijke interesse op het gebied van gezondheid, voeding en de orthomoleculaire geneeskunde.

Inmiddels mag ik mezelf ook Orthomoleculaire kindercoach noemen. Daar waar mijn hart ligt. Bij  kinderen. Ze verdienen een gezonde toekomst!

Contactformulier

Heb je vragen, opmerkingen of wil  je op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen, vul dan het onderstaande formulier in.

  Changing Life by Celinda
  info [at] changing-life.nl

  Je kunt mij ook volgen op mijn facebook pagina 

  BTW nr: NL001327753B17
  KvK nr: 65177266

  Back To Top